Az előnye, hogy csatlakozik egy edzőterem vs. edzés otthon

Az előnye, hogy csatlakozik egy edzőterem vs. edzés otthonA döntés a testmozgás könnyű. Ez egyre bonyolultabb, ha tényleg meg kell csinálni, a legnagyobb kérdés az, hogy: hol fogsz gyakorolni? Ez könnyű csatlakozni a tornaterem, természetesen, de ez is könnyű fizetni, hogy a tagság, miközben soha nem használja. Sajnos, már megtettem.

Az is könnyű, hogy hozzanak létre egy otthoni edzőterem, és persze, még könnyebb találni száz más dolog, ami fontosabb, mint az edzés — mosoda, Candy Crush, Tisztítás A szöszt a szárító mögött, stb

Bárhogy is döntesz, végig kell csinálnod, és ennek egy része olyan környezetben működik https://www.bakesalebetty.com/hu/choco-lite-hozzaszolasok/, ami leginkább megfelel az igényeidnek és költségvetésednek.

A konditerembe való belépés előnyei és hátrányai

Profik

A konditerembe való belépés előnyei és hátrányaiSok lehetőség közül választhat. Ha szívsebész vagy, a lehetőségeid bővelkednek … a futópad, elliptikus, lépcsőző, lépcsőfok, álló kerékpár, evezőgép … ez megy tovább és tovább. Súlyemelési lehetőségeid is vannak. Vannak gépeid, súlyzóid, kábelgépeid, zenekaraid, és még több. Aztán van egy nagy attrakció, fitness órák. Persze, csinálhatsz online órákat otthon, de az nem ugyanaz, mint a konditerembe járni és emberek között lenni. Vannak más dolgok is, mint a medence, jakuzzi, teniszpályák, stb.

Motiváció-fizet egy edzőterem tagság lehet motiváló, de ott van az energia, amit kap a munka ki más emberek. Felveheted azt a barátságos versenyszellemet, hogy nem fogsz egyedül edzeni.

Fókusz-nincs sok tennivaló az edzőteremben, de a testmozgás (nos, ott van a jakuzzi, azt hiszem), amely segít, hogy összpontosítson az edzések. Nincs házimunkát figyeltem az arcát, a gyerekek nem zavarok, nem csábult el az edzéseket.

Energia-van valami abban, hogy egy edzőteremben, izzadás együtt mindenki más, hogy ad egyfajta lendületet. Gyakran vonunk le energiát másoktól, és ez még arra is késztethet, hogy keményebben dolgozz. Nem akarod, hogy az a fickó melletted gyorsabban fusson, mint te, ugye?

Hátrányok

A pénz … bárhová is mész, fizetned kell valamit, hogy konditerembe járhass. Tudom, miért nem fizeti ki a biztosításunk, igaz? Amíg ez meg nem történik, pénzbe kerül. Most már van választásod. Egyes csúcskategóriás klubok többe kerülhetnek, mint havi 100 dollár, míg a kisebb klubok csak 10,00 $ – t kérhetnek. Akkor is azt kapod, amiért fizettél.

A szóváltás – a másik dolog, amit meg kell tennie, ha megy, hogy az edzőteremben, hogy oda. Csomagolj egy táskát, töltsd meg a vizet, öltözz fel (nem kell, hogy megfeleljen, de meg kell viselni ruhát), menj oda, park, menj az öltözőbe, stb Szóval, az edzés ideje lehet, hogy hosszabb lesz, csak a vezetési idő miatt.

Az emberek-itt egy másik dolog a tornateremben: tele van emberekkel. Izzadt, fülhallgató-viselő, lélegzetelállító fejhallgatók, akik mind azért vannak ott, hogy a saját dolgukat csinálják. Néha, hogy szivárog át a világ formájában beszél hangosan a mobiltelefonok, így verejték az egész gép, nem teszi el a súlyukat, s vagy fojtogatni túl sok kölni vagy parfüm. Ez egy edzőterem. Megesik.

Az otthoni edzés előnyei és hátrányai

Profik

Az otthoni edzés előnyei és hátrányaiOlcsóbb-nincs tagsági díj, és felszerelheted a konditermedet pár ellenállási együttessel, és egy edzőlabdával, és indulhatsz is. Még olyan testsúly edzéseket is végezhetsz, amihez egyáltalán nincs szükség felszerelésre.

Kényelem – nem kell csomagolni, vagy vezetni sehova. Sőt, dolgozhatnál pizsamában is, ha akarnál…valami, amit nem tisztelnek az edzőteremben. Akkor is edzés, amikor csak tetszik, ami tökéletes, ha meg kell osztani az edzéseket,vagy szeretné, hogy az edzés páratlan óra.

Variety – most, van variety az edzőteremben, de van egy másfajta fajta edzés otthon. Kimehetsz sétálni vagy futni. Edzés videók, streaming gyakorlat osztályok, exergames, vagy használja a smartphone letölteni edzés alkalmazások. Keverhetsz és passzolhatsz, amennyit csak akarsz, súlyzózhatsz és kardiózhatsz, jógázhatsz, amit csak akarsz. Ez egy nagyszerű dolog több impulzív exercisers, akik szeretnék összekeverni a dolgokat.

Hátrányok

Kifogások-ha gyakorlat otthon, vannak körülbelül 4987 kifogások, hogy hagyja ki az edzés. Ha nem vagy túl Ön motivált, akkor lehet, hogy magát elkerülve edzések buta házimunka, mint a reszelés a körmök, vasalás a lepedők, vagy ábécé ábécé a könyv gyűjtemény.

Unalom-a tornateremben, rengeteg táj van, ami elvonja a figyelmedet, és néha tényleg szükségünk van egy kis figyelemelterelésre. Ha nincs elég változatosság, lehet, hogy csak túl unalmas az edzések.

Tér-nem kell egy csomó hely, hogy dolgozzon ki otthon, de ha szeretne egy gép, vagy valami nagy, tér nyilvánvalóan fontos.

Gyakran a személyes preferencia és a költségvetés a lényeg. Ha motivált vagy, és tudod, hogy edzeni fogsz, bármi is történjék, az otthoni edzés jó lehetőség lehet. Ha azonban túl sok zavaró tényezőt találsz (pl. “tudom, hogy gyúrnom kell, de tényleg le kell vágnom a lábujjkörmeimet”), a házból való kilépés jobb választás lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *