Alexander technika: változnak a szokások, hogy chase feszültségek

Az Alexander technika, amely egy oktatási megelőző szempont, megtanítja, hogyan kell kezelni a stresszt, enyhíti a fájdalmat, növeljék a művészeti vagy sport teljesítmény … Fedezze fel a számos előnye van a jól-lét, hanem az egészségünkre!

Aki ezt a módszert?Aki ezt a módszert?

Ez a módszer minden, kortól 7 éves. Nincs specifikus ellenjavallatok. A cél az, hogy jobban érzem magam, hogy megszerezzék a belső jólét, blokkolásának feloldásához a fizikai, mind a mentális feszültségek.

Az idősek is használja ezt a módszert, például, hogy megoldja a problémákat, az egyensúly.

Az Alexander módszer is jótékony hatással van a sportolók, művészek, akik szeretnék, hogy javítsák a technika, illetve növeljék a teljesítményt.

Mi történik a kezelés alatt ?

Az ülés általában egyéni. Néha végezni a csoportban, de ebben az esetben mindig van egy személyre szabott pillanatban. A cél az, hogy a személy tudatában van annak dugulás, az ötlet, hogy újra egyensúlyba hozni, hogy kísérje, hogy megtalálja a kulcsot, hogy “jobb”.

Beszélhetünk egy “tipikus” ülés, de ezek mindig személyre szabott. A munkát a mentális szokások, fizikai működését minden egy, s kéri, hogy a részvétel a részét a beteg.

Mi történik a kezelés alatt ?Megvitatása után a személy azonosítására az igényeik, tudom, hogy az egészségügyi út (betegség, baleset …), a személyes történelem, az elvárások, az orvos kezdődik, kikapcsolódás , ami általában egy masszázságyon.

Ez se masszázs, se csontkovácsolás. Működik óvatosan a mozgások, mozgósítja az ízületek, hat a fogalom igazítás. A cél ennek a lépés, hogy kérd meg a engedd, hogy segítsen az ember, hogy vissza magát, keresztül a kapcsolatot, annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználni a többi szakaszt.

Akkor az orvos alkalmazkodik a gyakorlat igényeinek megfelelően, a problémák. Arra törekszik, hogy avatlak a személy (a számítógép előtt, mozgásban van, állva, ülve …) annak érdekében, hogy kezelni a nehézségeket, valamint cél a napi mozgások, ahol ott lehet a “blokkoló”. Az egyik is működik a tükör előtt, hogy legyen tisztában azzal, hogy mi történik például akkor, ha az ember folyamatosan ferde, egyik oldalán.

Figyelembe veszi a fizikai szempontból, hogy lehet, hogy kapcsolódik a lelki blokádokat: félelmek, szorongás , kétségek …

Végre, ez ad a gyakorlatok, hogy a személy képes reprodukálni egyszer otthon. Vannak kialakítva, hogy mindenki: pár keres tonicity, vagy épp ellenkezőleg, egy megnyugodtak, míg mások szeretnék tanulni kezelni az érzelmeiket, vagy tanuljon meg rendesen lélegezni. A cél az, hogy ő is majd be őket abba a mindennapi életben, a gyakorlatban az Alexander technika, az “igazi élet”.

Mi az eredmény?Mi az eredmény?

A kapott eredmények függ a személy beruházás, a természet, a “probléma”, hogy kell kezelni. Néha 3 vagy 4 alkalommal több, mint egy év elegendő lesz, de más esetekben is szükség lesz, hogy kövesse 2 ülés havonta, hogy igazi hatása.

Követően az Alexander technika, az emberek többet a kapcsolatot az érzés, több figyelmes, hogy a szervezet, illetve a “belső én”. Ott már működik a kapcsolatuk, hogy magukat, hogy segít nekik visszatérni, hogy hallgat magát, amely megadja a kulcsot felismerni mély feszültségek keresztül érzékszervi, illetve verbális jelzések.

Ideges emberek megtanulják, hogy a stressz kezelése , egyéb profilok talál enyhülést a fájdalom, amely lehet alkalmi vagy krónikus: migrén , isiász, ínhüvelygyulladás …

Az Alexander technika is lehet egy támogatás, akik a Parkinson-kór vagy az, aki szenved, étkezési zavarok.

Művészek, mint énekesek, például növeli az előadások azáltal, hogy javítja a technikát. Az Alexander módszer lehetővé teszi, hogy kinyit a test szempont, hogy engedje el a művészi része, ami bennük van. Az orvos segíthet felkészülni a művész, az “ugrás” a fizikai fék, amely felfedi a mentális fékek.

A sportolók is megtalálja előny: az orvos segít nekik, hogy visszaszerezze után egy intenzív erőfeszítés, segít ellazulni, illetve, hogy megakadályozza a kockázatok a sérülések. Ez is ad nekik, a kulcsokat több hallgat magukat, így teljesítményük javult. Újra dolgozunk, mind a fizikai, mind mentális szempontból.

Köszönöm, hogy Patricia Boulay, orvos, az Alexander módszer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *